Пълноценна почивка сред природата

С настъпването на топлите дни и летни горещини, се увеличава нуждата ни от качествена почивка. Почивката е  цялостна, когато добре си почиват, нашият ум, сърце и тяло.

За пълното възобновяване на силите си, избираме, да черпим от силата и хармонията на природата. Завръщайки се към корените си, ние подреждаме нашите мисли, чувства, желания. Това ни помага, да навлезем по навътре в нашата душевност и да погледнем случващото се от друг ъгъл, да търсим цялата промисъл, на определени житейски ситуации и събития. Постигайки равновесие вътре в нас, ние отваряме сетивата си за чудесата на света, природните красоти, гледки, аромати и вълнуващи преживявания.

Язовир Доспат
Огледалота на язовир Доспат – възможност за вглеждане в себе си

Любима дестинация на туристите, търсещи пълноценна почивка, близо до природата, са вековните гори и тучни поляни, около язовир Доспат в Родопите. Летните разходки и преходи, разкриват красиви пейзажи, спомагат за  отпускане на тялото и  зареждат духа със сила. Оставят вълшебни спомени и осъзнатост на поелия по пътя им човек.

Маршрутите са подходящи за малки и големи, тъй като Родопите в тази  си част са по гостоприемни, с плавни изкачвания и спускания с леки пътеки и маршрути.

За базов лагер на вашата активна почивка в Родопите изберете Вила Класик Доспат. 

Виж още...

Събиране с приятели в Родопите
Детски лагер в Родопите
Рицари на две колела, обикалят Европа
Преход град Доспат, връх Кел тепе, връх Почилена бърчина
Хлябът на Доспат