Събиране с приятели в Родопите

Събирането с приятели, е здраве. Събирането с приятели е сила.

Събирането с приятели в Родопите е прозрение, което получаваш, от взаимното общуване, от обмяната на енергия или получената синергия, при гледане в една посока.  Идея, която идва в шеги и закачки.  Припомняне на минали случки с усмивка или разкази за нови такива. Приятелите от детските години, които отдавна не си виждал или тези, с които се виждаш постоянно. Приятелите са хората, с които общуването е приятно. Приятелите са хората, които често забравят за собствената си изгода или авторитет за да ти помогнат  и подадат ръка. Тези, които не те забравят или се крият като ходят на купон. Тези, които не те очернят, когато те няма. Тези, които могат да отделят малко време от забързаното ежедневие за теб, за вашето приятелство.

Събиране с приятели Вила Класик Доспат
Събиране с приятели Вила Класик Доспат

Събирането с приятели в Родопите е приятно.

Може да бъдете заедно няколко дни, да  кръстосвате планината, да отидете за гъби в гората, да обикаляте язовирите около Доспат, да посетите  пещерите около Ягодина и Триград,  да се изкачите до връх Почилена барчина, да се изправяте заедно пред различни малки трудности, които са  изградили взаимното уважение и са укрепили вашето приятелство. Да бъдете отново на една маса, да се шегувате, докато правите барбекю, да гледате как играят и растат децата ви.

На връх Почилена барчина с приятели
На връх Почилена барчина с приятели в Доспат
В гората на Доспат
С приятели в гората над Доспат. Таекуондо  клуб Fire
С приятели на язовир Доспат
С приятели на язовир Доспат

Вила Класик Доспат  къща за приятели.

Къща, в която може да съчетаете активната почивка в Родопите с приятелска компания. Къща, в която може да си приготвите уловената във водите на язовир Доспат или близки езера пъстърва. Къща, в която може да чуете родопска гайда, къща, която може да бъде  базов лагер за вашата разходка в планината.

Риболовец на язовир Доспат
Риболовец на язовир Доспат
Празник навес Вила Класик Доспат
Барбекю във Вила Класик
Барбекю във Вила Класик Доспат

Виж още...

Събиране с приятели в Родопите
Детски лагер в Родопите
Рицари на две колела, обикалят Европа
Преход град Доспат, връх Кел тепе, връх Почилена бърчина
Хлябът на Доспат